Thomas Muster va juca, la 43 de ani, un turneu ATP!

Posted: octombrie 18, 2010 in Stiri
Etichete:, , , , , , , ,

Thomas Muster revine în circuitul ATP la 43 de ani! Fost lider al clasamentului ATP în 1995, campion la Roland Garros şi la Bucureşti în acelaşi an, Muster s-a retras din activitate în urmă cu 11 ani. A revenit anul acesta, pentru a juca în câteva turnee challenger. A câştigat o singură partidă din şapte disputate, la Ljubljana, când l-a ănvins în primul tur pe slovenul Borut Puc.

Ajuns acum pe locul 982 în lume, Muster a primit o invitaţie din partea organizatorilor turneului de 575.250 de euro de la Viena şi va patricipa direct pe tabloul principal al competiţiei care va ava loc săptămâna viitoare.

„Nu-mi pasă ce spun foştii mei colegi. Celor care spun că-mi distrug reputaţia, le reamintesc că numele meu este gravat pentru eternitate în palmaresul de la Roland-Garros şi că nimeni nu poate schimba acest lucru”, a declarat Muster după revenirea dezamăgitoare din circuit. Deşi are 44 de titluri în palmares, Muster nu a triumfat niciodată în faţa compatrioţilor săi la Viena, acolo unde a disputat de trei ori finala: 1988, 1993, 1995.

AICI PUTEŢI VEDEA EXACT CINE A FOST THOMAS MUSTER

Comentarii
  1. […] Suedezul Robin Soderling este al cincilea calificat la Turneul Campionilor, competiţie care va avea loc la Londra. Chiar dacă a pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Stockholm, el a devenit al cincilea jucător calificat matematic, după Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic şi Andy Murray. Fostul lider mondial, austriacul Thomas Muster, şi-a aflat primul adversar de la Viena, acolo unde a primit un wild-card. Acum pe locul 987 în lume, Muster se va afla faţă în faţă cu letonul Gulbis. AICI PUTEŢI AFLA TOATE DETALIILE REVENIRII LUI MUSTER […]

Lasă un comentariu