Wozniacki se pregăteşte să îi tragă o mamă de bătaie cangurului de plastic

Daneza Caroline Wozniacki face spectacol la fiecare conferinţă de presă pe care o susţine la Australian Open. Astăzi, ea a venit la întâlnirea cu ziariştii cu mănuşi de box şi cu un cangur de plastic, pe care a început să-l bată! Gestul ei vine după ce acum două zile a păcălit presa că a fost muşcată de un cangur în timp ce alerga prin complex!

Liderul clasamentului feminin şi-a pus în minte să şocheze. Şi îi reuşeşte de minune. Acum două conferinţe de presă i-a certat pe ziarişti că o critică din cauza faptului că are răspunsuri plicticopase, aşa că a revoluţionat puţin sistemul, DUPĂ CUM PUTEŢI CITI AICI.

Acum două zile, i-a păcălit că a fost lovită de un cangur în timp ce alerga prin Melbourne Park. Apoi, a recunoscut că tăietura pe care o afişa i-a fost provocată de o banală împiedicare în timpul alergării. Ca să-şi ia revanşa, ea a recurs la gestul de astăzi. Oricât ar fi de şocant,danezei nu i-a fost deloc greu să facă rost de mănuşile de box. Ea le are mereu în bagaj căci foloseşte acest sport ca un mijloc complementar de pregătire.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s