VIDEO: Robert Lindstedt vorbeşte despre Horia Tecău şi România!

Posted: Ianuarie 22, 2011 in Reclame, Romani, Stiri, Video
Etichete:, , , , , , , ,

Momentul în care Robert Lindstedt a anunţat că nu mai poate continua la Brisbane

Suedezul Robert Lindstedt, partenerul lui Horia Tecău de aproape un an de zile, a răspuns astăzi în standul Wilson întrebărilor puse de fanii din întreaga lume pe pagina de Facebook a firmei de echipament sportiv. Astfel, am putut afla că Robert a jucat în urmă cu câţiva ani în România, la simplu!

„Am fost în România acum câţiva ani, şi au jucat nişte turnee futures la simplu. Nu mai ştiu exact pe unde am fost, dar sigur am jucat la voi în ţară. Acum, sper să pot veni împreună cu Horia”, a răspuns nordicul. Care a renunţat să mai joace în competiţiile de simplu deoarece „am simţit că organismul nu mai face faţă”. Suedezul spune că singurul impediment pentru care el şi Horia nu joacă de regulă turneul de la Bucureşti este legat de poziţionarea turneului. „Este imediat după US Open şi este puţin ciudat să trecem de pe teren repaid înapoi pe zgură. Re aceea preferăm să mergem la turneele care se dispută în continentul asiatic atunci”. Cum din 2012 turneul se va disputa în luna aprilie, înaintea Roland Garrossului, este foarte posibil sa-i avem pe cei doi printre concurenţi atunci.
Lindstedt l-a caracterizat pe Tecău drept unul dintre cei mai valoroşi şi mai politicoşi jucători din circuit. A spus că antrenamentele pe care le fac împreună sunt extrem de intense, ceea ce este foarte bine pentru calitatea viitoare a jocului. Acum accidentat, Robert spune că va trebui să stea în afara circuitului în jur de trei săptămâni pentru a nu agrava leziunea de la coapsa stângă.

ÎN CONTINUARE PUTEŢI VEDEA ÎNTREG INTERVIUL ACORDAT DE LINDSTEDT. PARTEA CU HORIA TECĂU ŞI ROMÂNIA ESTE ÎN JURUL MINUTUL 2. Am pus şi linkul şi embed-ul pentru cei care vor să-l urmărească

http://www.ustream.tv/recorded/12161738

http://www.ustream.tv/flash/viewer.swf

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s