Caroline Wozniacki Australian Open 2011

Daneza Caroline Wozniacki a socat ieri lumea tenisului. Nu pentru ca a reusit vreo lovitura „imposibila”, ci pentru ca a venit la conferinta de presa de dupa meciul castigat lejer cu 6-4, 6-3, in fata slovacei Dominika Cibulkova, hotarata sa faca revolutie printre reprezentantii presei. Si a reusit cu brio!

Daneza de origine poloneza a inceput intalnirea cu ziaristii printr-un monolog: „am inteles ca in ziarele americane conferintele mele de presa sunt considerate plictisitoare… desi eu nu fac altceva decat sa raspund mereu la fel la aceleasi si aceleasi intrebari. Nu pot, de exemplu, daca cineva ma intreaba cum a fost meciul, sa-i spun ca imi place sa mananc banane intre game-uri. Asa ca acum va voi raspunde eu direct la intrebarile pe care stiu ca le puneti de obicei”, a spus Caroline. Dupa care, neintrebata, a povestit despre meci, despre cum se simte in postura de lider mondial, despre faptul ca si-a schimbat racheta la inceputul sezonului… In fine,a raspuns singura la toate intrebarile banale care se pun de regula la astfel de conferinte obligatorii.

Dupa care a concluzionat: „Acum, poate va intereseaza ceva din viata mea personala. Sunt aici pentru a va raspunde. Vreau sa dispara monotonia”. Dupa ce si-au revenit din uluiala, ziaristii au intrebat-o despre Liverpool, echipa cu care tine de mica, despre cum crede ca va fi viitorul ei sot, despre multe alte aspecte ale vietii ei personale. Si toata lumea a plecat fericita. Inclusiv Caroline, care a marturisit apoi ca ideea de a revolutiona conferinta de presa i-a venit in timp ce se indrepta spre sala.

IN CONTINUARE AVETI VARIANTA AUDIO A MEMORABILEI CONFERINTE DE PRESA A DANEZEI

Anunțuri
Comentarii
  1. […] Liderul clasamentului feminin şi-a pus în minte să şocheze. Şi îi reuşeşte de minune. Acum două conferinţe de presă i-a certat pe ziarişti că o critică din cauza faptului că are răspunsuri plicticopase, aşa că a revoluţionat puţin sistemul, DUPĂ CUM PUTEŢI CITI AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s