Ana Ivanovic se joaca la piscina ca un copil

Considerată una dintre cele mai frumoase tenismene din circuitul mondial şi sigur una dintre cele mai valoroase, Ana Ivanovic a acceptat provocarea unei televiziuni neo-zeelandeze, care a dorit să facă un reportaj cu ea la piscina hotelului Hilton din Melbourne. La filmări a luat parte şi un cameraman al cotidianului australian The Sunday Telegraph şi astfel am putut vedea „pe viu” săritura preferată a sârboaicei în apă: BOMBA!

 

Urmăriţi poza de mai sus, publicată pe contul de Facebook al jucătoarei, şi imaginile din link-ul de mai jos şi convingeţi-vă dacă procedeul ales de Ana este cel mai potrivit 🙂 .

VIDEO: Ana Ivanovic’s wild water bombing

Reclame
Comentarii
  1. […] Tot în sesiunea deastîzi, a mai ieşit din cursa pentru trofeu un fost lider mondial al fetelor: sârboaica Ana Ivanovic, care a fost eliminată cu 3-6, 6-4, 10-8 de rusoaica Ekaterina Makarova. Surprinzător, acest lucru s-a întâmplat la doar câteva zile de la interviul în care Ana le arăta surâzătoare, la priscină,  ziariştilor de la Antipozi cum ştie ea să sară în apă în stilul “bombă”. IMAGINILE LE PUTEŢI VEDEA AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s