VIDEO: Sorana Cîrstea, printre starurile turneului de la Sydney, într-un clip realizat de WTA

Posted: ianuarie 14, 2011 in Video
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

WTA, forul care guvernează tenisul profesionist feminin, pare pus pe fapte mari anul acesta. A lansat o serie de clipuri cu cele mai cunoscute jucătoare din circuit pentru a promova tenisul în rândul tinerilor. De asemenea, la finalul fiecărui turneu important, cei de la WTA fac un clip în care surprind cele mai importante momente din timpul săptămânii precedente.

Aşa s-a întâmplat şi cu întrecerea de la Sydney, câştigată astăzi de chinezoaica Li Na, prima jucătoare din ţara ei care a obţinut un titlu la un turneu de nivel Premiere. De asemenea, ea este prima jucătoare care a reuşit să o învingă pe Kim Clijsters într-o finală de la revenirea acesteia pe terenurile de tenis, în urmă cu un an şi jumătate.

În clipul de adio al turneului de la Sydney apare într-o secvenţă şi Sorana Cîrstea. În rest, le mai puteţi vedea în imagini fugitive pe Francesca Schiavone, Sam Stosur, Victoria Azarenka, Dominika Cibulkova, Gisela Dulko, Jelena Jankovic, Vera Zvonareva, Shahar Peer, Vania King, Daniela Hantuchova, Sorana Cirstea, Svetlana Kuznetsova, Flavia Pennetta şi Kim Clijsters.

Lasă un comentariu