Ana Ivanovic

Cele mai importante poveşti din tenis apărute în presa mondială astăzi, 4 ianuarie 2011.

Ana Ivanovic dezvăluie planul revenirii în Top 10. Fost lider WTA dar ieşită apoi din Top 50, sârboaica Ana Ivanovic a început, la finelele anului trecut, o nouă luptă pentru recucerirea poziţiei pierdute. iar rezultatele sunt foarte bune până acum. A ajuns pe locul 17 în lume şi ascensiunea sa continuă. Prezentă acum la Cupa Hopman, unde face un duo de senzaţie cu Novak Djokovic, Ana a povestit cum a slăbit şase kilograme în pauza competiţională, cum se simte cu noul antrenor şi multe altele. Întreaga destăinuire o puteţi citi în Sydney Morning Herald.

Andre Agassi şi Marat Safin joacă un demonstrativ în Taiwan. Foştii lideri mondiali ATP, americanul Andre Agassi şi rusul Marat Safin, vor disputa, 6 şi 8 ianuarie, în Taipei şi Kaohsiung. Toate detaliile le puteţi găsi în Taiwan Today.

Americanul Wayne Odesnik a revenit pe teren după 8 luni de suspendare. Fost jucător de Top 100, americanul Wayne Odesnik a revenit pe teren după suspendarea de 8 luni dictată împotriva lui pentru introducerea în Australia, pe 2 ianuarie 2010, a unor hormoni de creştere, subtanţă înterzisă în sport. Iniţial,el primise o suspendare de doi ani dar perioada a fost redusă la opt luni de Federaţia Internaţională de Tenis.  Totul despre revenirea lui Odesnik puteţi vedea în Sun Sentinel.

Cum arată jucătorul ideal de tenis? V-aţi gândit vreodată cum arată jucătorul ideal de tenis? Dacă nu, au făcut-o pentru dumneavoastră cei de la Sportsd Illustrated, pe baza opiniilor exprimate de cei mai cunoscuţi ziarişti de tenis din lume. Puteţi descoperi profilul jucătorului perfect în Sports Illustrated.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s