Martina Hingis s-a măritat în secret!

Posted: Decembrie 12, 2010 in Stiri
Etichete:, , , ,


Elveţianca Martina Hingis şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. Acum în vârstă de 30 de ani, fostul lider al tenisului feminin s-a măritat, vineri, în secret, cu un bărbat cu 6 ani mai tânăr, francezul Thibault Hutin. Evenimentul a avut lor la Paris, conform „Schweizer Illustrierte”.
„Nunta noastră poate a venit ca o surpriză pentru mulţi, dar pot să vă spun că totul a fost pregătit cu mult timp înainte”, a declarat Hingis. Idila dintre Martina şi Thibault a început în urmă cu aproape un an. Francezul este călăreţ profesionist, participând la concursurile internaţionale de sărituri peste obstacole, iar elveţianca tocmai îşi descoperise noua pasiune pentru cai. Legătura dintre ei s-a materializat nu doar prin această căsătorie, ci şi prin participarea Martinei la un concurs internaţional de sărituri peste obstacole, în urmă cu două săptămâni.
Poreclită, pe când încă mai juca, „devoratoarea de tenismeni” din cauza multor relaţii cu colegii de circuit, Hingis a mai fost logodită de două ori. O dată cu tenismenul ceh Radek Stepanek (care acum este căsătorit cu jucătoarea Nicole Vaidisova) şi cu avocatul elveţian Andres Bieri.
Fost lider mondial al tenisului feminin (a ocupat locul 1 WTA timp de 209 săptămâni), de cinci ori campioană în turneele de Grand Slam (3 Australian Open, 1 Wimbledon şi 1 US Open), Hingis s-a retras din activitate în 2008, la scurt timp după ce a fost suspendată pentru doi ani, fiind depistată pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s