VIDEO: Roger Federer şi Rafael Nadal vor juca meciuri caritabile în Elveţia şi Spania

Posted: octombrie 23, 2010 in Stiri
Etichete:, , , , , ,


Doi dintre cei mai buni jucători de tenis din istoria tenisului, primii doi clasaţi în ierarhia mondială, spaniolul Rafael Nadal şi elveţianul Roger Federer, vor susţine două meciuri demonstrative la înaintea Crăciunului. De primul dintre ele se ştia: va avea loc pe 21 decembrie, la Zurich. Va fi organizat de Credit Suisse  iar toţi banii se vor duce în contul Fundaţiei patronate de Roger Federer. Al doilea, anunţat de Nadal în cursul zilei de vineri, va avea loc pe 22 decembrie, la Madrid! Iar banii se vor duce în contul fundaţiei patronate de Rafael Nadal.

Spaniolul a clarificat, cu umor, dilema organizării acestor meciuri: „Am vrut să iau un avantaj în meciurile directe cu Roger şi, de asemenea, să ajut şi oamenii din Africa”. Trebuie spus că ambele fundaţii patronate de cei doi tenismeni au ca scop ajutorerea copiilor din Africa. Iar banii din cele două demonstrative acolo se vor duce. Drepturile pentru transmiterea meciurilor au fost cedate gratis televiziunii spaniole, TVE, care va da în direct ambele partide. Evident, meciurile vor fi preluate în direct şi de alte posturi, astfel că expunerea sponsorilor evenimentului va fi maximă.
Spre deosebire de alte mari rivalităţi din istoria sportului, cea dintre Nadal şi Federer este una cu totul specială. Pentru că nu există decât pe teren. În rest, cei doi sunt foarte buni prieteni: se încurajează reciproc, participă fără probleme la acţiunile caritabile ale celuilalt şi, mereu, fiecare spune despre celălălalt că este cel mai bun din lume. De asemenea, de fiecare dată când filmează împreună reclame, durata producerii acestora este de fiecare dată cel puţin dublă faţă de cât este normal, deoarece cei doi râd aproape incontinuu.
Dacă nu credeţi, priviţi aceste imagini, surprinse la filmarea clipului de promovare a meciului din 21 decembrie, „Ajutor pentru Africa”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s