Maria Şarapova s-a logodit cu baschetbalistul Sasha Vujacic!

Posted: Octombrie 22, 2010 in Maria Şarapova, Stiri
Etichete:, , , ,


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, rusoaica Maria Şarapova s-a logodit! Fericitul este jucătorul lui Los Angeles Lakers, Sasha Vujacic.
AICI PUTEŢI VEDEA O FOTOGALERIE CU CEI DOI ÎNDRĂGOSTIŢI

Baschetbalistul sloven i-a dat inelul de logodnă marţi, în casa acestuia, din Manhattan Beach, California. La câteva minute după ce agentul Mariei, Max Eisenbud, a confirmat logodna, Vujacic a recunoscut în faţa reporterilor că i-a dat inelul de logodnă Şarapovei. VEZI AICI VIDEO CU DECLARATIA LUI VUJACIC
„Rămâne între noi ce s-a întâmplat în seara în care am cerut-o. Dar cred că am fost un băiat de modă veche. Am vrut să fac totul ca un gentelmen. A fost frumos, ea a fost foarte fericită. Răspunsul ei a fost da, şi cred că i-a plăcut inelul şi ideea”, a spus Vujacic, în interviul acordat înaintea meciului din pre-sezonul NBA (care va începe miercuri) dintre Lakers şi K-Cal, din Los Angeles.
Vujacic a mai spus că nu a avut emoţii şi că i-a dat inelul marţi, pentru că atunci cei doi au serbat un an de când erau împreună. Maria şi Sasha s-au întâlnit pentru prima dată la un grătar organizat de un prietn comun. Prima ieşire în public a avut loc în luna noimebrie a anului trecut, la un concert U2.
Deocamdată nu a fost anunţată nici o dată pentru căsătorie.

Reclame
Comentarii
  1. […] liniştită de plimbarea, mână în mână, cu logodnicul său, pe străzile din Los Angeles. AICI PUTEŢI VEDEA TOATE DETALIILE CERERII ÎN CĂSĂTORIE În continuare puteţi vedea câteva instantanee cu Şarapova purtându-şi mândră inelul. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s