FOTOGALERIE: Cum mai arată Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov

Posted: Octombrie 19, 2010 in Foste glorii, Fotogalerii
Etichete:, , , , ,

Punctul de atracţie al acestei săptămâni în tenisul mondial, turneul de la Moscova a avut parte şi de o petrecere a jucătorilor pe cinste. Printre participanţi, au făcut senzaţie Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov, singurii doi ruşi lideri în circuitul mondial.

Aproape neschimbat, Safin s-a întreţinut cu toată lumea, făcând un lobby imens pentru ca actualul challenger de la Kazan să obţină aprobările necesare pentru a fi transformat în turneu ATP. Puţin mai plin faţă de perioada în care făcea legea în circuitul modial, Evgheni Kafelnikov – primul rus lider ATP din istorie – a venit împreună cu o prietenă şi a stat mai mult în preajma standului cu băuturi. De cinci ori consecutiv campion la Moscova, Kafelnikov s-a rupt de tenis aproape total, dedicându-se, ca şi Ivan Lendl, golfului. El a revenit de puţin timp, totuşi, în turneele veteranilor.

Anunțuri
Comentarii
  1. Marat putea sa mai joace mult timp la nivel inalt, atunci cand s-a retras. Tare m-as bucura sa-l mai vad jucand in circuitele profesioniste, dar cum trece timpul, tot mai mica este probabilitatea unei reintoarceri.

    • doartenis spune:

      Marat a fost unul dintre frumosii nebuni ai tenisului. Avea insa un psihic labil si de aceea nu a reusit sa castige mai multe titluri de Mare Slem, asa cum ii dadea dreptul sa spere talentul. Avea si o viata extrasportiva demna de un rus, cu o rezistenta la vodca incredibila. Nu pot uita cum acum doi ani a venit cu ochiul umflat la Cupa Hopman, spunand ca in seara de dinaintea plecarii in Australia se incaierase in bar. Acum, mai mult de a juca in turnee demonstrative… nu cred ca poate. Oricum, va deveni director de turneu la st. petersburg, mi se pare. Şi işi continuă turneele demonstrative…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s