Rafael Nadal, la a 100-a înfrângere din cariera profesionistă!

Posted: octombrie 14, 2010 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , ,

Rafael Nadal a fost eroul negativ al celei mai mari surprize a lunii octombrie. Liderul clasamentului mondial a fost învins cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3 de austriacul Jurgen Melzer, în optimile de finală ale turneului Masters de la Shanghai. Austriacul, patricipant constant la Open Romania şi omul în faţa căruia, cu ani în urmă, Victor Hănescu obţinea prima victorie din Cupa Davis, într-un meci la Constanţa, s-a impus extrem de clar, fructificând a patra minge de meci.

A fost prima eliminare a lui Nadal înainte de sferturile de finală ale unui turneu după aproape un an şi jumătate. Mai precis, de la Roland Garros-ul de anul trecut, când a fost eliminat de Robin Soderling în optimi. Un alt amănunt interesant: ultimul set pierdut de Nadal cu 6-1 dusese înregistrat în noiembrie anul trecut, la Turneul Campionilor, în faţa lui Davidenko.

Aceasta a fost o înfrângere istorică pentru Nadal. El a pierdut al 100-lea meci în circuitul profesionist. Demn de remarcat este faptul că a bifat această bornă după 567 de meciuri, în timp ce Federer ajunsese la 100 de înfrângeri după 294 de partide!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s