Ana Ivanovic, penalizată cu 4 puncte pentru că a stat prea mult la toaletă!

Posted: Octombrie 14, 2010 in Stiri
Etichete:, , , , , ,

Ana Ivanovic, fostul lider WTA, a intrat în istorie astăzi după ce a fost penalizată cu patru puncte – adică un game întreg – din cauză că a stat prea mult la toaletă!

Totul s-a întâmplat în timpul meciului cu slovaca Barbora Zahlavova Strycova din turul secund al turneului de 220.000 de dolari de la Linz. La finalul primului game, ea a cerut voie arbitrului să meargă la toaletă. Chiar dacă acesta nu i-a dat pauză, ea s-a dus şi, când s-a întors, a aflat că pierduse deja patru puncte! Oficialul s-a justificat spunând că a aplicat câte un punct de penalitate pentru fiecare 20 de secunde întârziate. Adică a aplicat regulamentul, care spune că dacă un jucător stă la serviciu mai mult de 20de secunde fără a trimite mingea adversarului, primeşte un punct de penalizare.

Ivanovic a dat vina pe proasta comunicare şi pe o neînţelegere, spunînd că a crezut că i s-a permis să meargă la wc. Cert este că, în ciuda uriaşei penalizări, ana a învins cu 6-3, 6-2 şi se pregăteşte de întâlnirea cu Julia Georges, din sferturile de finală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s