FOTOGALERIE: Ţinutele lui Venus Williams la turneele de Grand Slam

Posted: Iunie 22, 2010 in Fotogalerii, Wimbledon
Etichete:, , , , ,


Venus Williams nu este doar o jucătoare foarte bună de tenis ci şi una dintre cele mai originale tenismene în privinţa echipamentului. Chiar dacă a respectat tradiţia de a se îmbrăca în alb – spre deosebire de celelalte turnee din an, când face furori cu ţinutele sale extravagante – ea a vrut totuşi să atragă atenţia. Astfel, şi-a creat o rochiţă în stilul anilor 70-80, inspirată, conform propriilor spuse, din modelele etalate de cântăreaţa americană Tina Turner.
„O iubesc pe Tina Turner. Este un artist absolut incredibil, o supravieţuitoare. Ea s-a reinventat, plus că arată extraordinar. Am iubit-o întotdeauna, aşa că rochia aceasta este chiar inpirată de ea”, a declarat Venus la conferinţa de presă ce a urmat meciului câştigat cu 6-3, 6-2 în faţa paraguayencei Rossana de los Rios, una dintre jucătoarele care care au deschis moda jucătoarelor-mămici din tenisul mondial.
Această rochiţă este total diferită faţă de precedentele ţinute etalate în acest an la turneele de Grand Slam şi care au suscitat discuţii interminabile.
Pe care le puteţi vedea în această galerie foto

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s